Search
Close this search box.
Nispen Beton Techniek
Uw solide partner in beton!
Neem direct contact op!
Voor grote en kleine projecten in de Benelux
Bekijk projecten
Betonreparatie wooncomplex
Previous slide
Next slide

Betonreparaties en vloeren

Beton bepaalt de rotsvaste structuur van uw basis. Omdat beton mede de fundering vormt van elke bouw, moeten de kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid ervan aan de allerhoogste eisen voldoen. Nispen Beton Techniek garandeert bij al zijn werkzaamheden aan deze eisen te voldoen. En méér dan dat! Of het nu gaat om betonreparatie, renovatie of advies… Wij staan met ons vakmanschap als een blok garant voor concrete en constante kwaliteit!

Laatste nieuws

Innovatie en kwaliteit voor het beste resultaat!

Innovatie

Onze ruime praktijkervaring maakt Nispen Beton Techniek tot een gewaardeerde gesprekspartner voor gerenommeerde opdrachtgevers en leveranciers van reparatie- en afdichtingsmaterialen. Met hen streven wij naar een voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten. Uiteindelijk komt deze samenwerking ten goede aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Kwaliteit

Aan een betonreparatie mag u dezelfde eisen stellen als aan de te repareren ondergrond. Wij voeren alle werkzaamheden dan ook uit volgens de geldende voorwaarden en kwaliteitseisen van de BRL 320/12, de VBT 1995 en de CUR-Aanbevelingen 20, 53, 54, 55 en 56. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Betonvereniging. Door onze aandacht voor kwaliteit bent u altijd verzekerd van eersteklas vakwerk dat jarenlang meegaat.

Projecten